Bagerens Bedste Brød
Bagerens bedste brød ca. 13 timer 1 brød Ingredienser 5 g gær 1 tsk. salt En knivspids sukker eller honning
Lehnsgaard | Opskrifter
Lehnsgaard’s koldpressede rapskimolie og Lehnsgaard’s sennepper kan bruges til stort set al slags mad og bagværk.
Bagerens bedste brød ca. 13 timer 1 brød Ingredienser 5 g gær 1 tsk. salt En knivspids sukker eller honning
Fint ølandshvedebrød ca. 18 timer 4 brød Opskrift fra Bornholms Valsemølle. Ingredienser Fordej 350 g lunken vand 10 g gær
Flæk-ærtehummus med ramsløgsolie ca. 1 time 5 dl Ingredienser 250 g flækærter (gule ærter) ½ tsk salt ½ – 1
Gulerodskage 1 time 4 personer Ingredienser 250 g rørsukker, erstat evt. 50 gram rørsukker med farin/Sukrin Gold 2 dl Lehnsgaard
HUMMUS MED CHILIOLIE 1 døgn og 2 timer 500 gram Ingredienser 1 liter vand 1 tsk natron 400 g kogte
HUMMUS MED grillIOLIE 1 døgn og 2 timer 500 gram Krydderiblandingen i grillolien passer perfekt til den klassiske hummus. Ingredienser
Klassisk mayonnaise Ca. 2 min 3 dl Ingredienser 1 æg direkte fra køleskabet 2-3 tsk hvidvinseddike 2 dl Lehnsgaard Rapskimolie
Oliebrød ca. 14 timer 3 brød Ingredienser 10 g gær 1 spsk groft salt ½ dl Lehnsgaard rapskimolie 4 dl
Sennepsdressing ca. 10 min 2 dl Ingredienser 2 spsk. citronsaft eller hvidvineddike 2 spsk. Lehnsgaard klassisk- eller hvidløgssennep 8 spsk.
Sennepsdressing med mandler ca. 30 min 4 dl Ingredienser 12 mandler uden skind 2 spsk Lehnsgaard stærk sennep 2 stk
Surdej 5 dage 500 gram surdej Opskrift på en surdej til brug i andre af vores opskrifter. Du er selvfølgelig
Æblemuffins med citronolie 1 time 20 muffins Ingredienser 1 ½ dl rapskimolie med citron 1 dl mælk 3 æg 250